Nieuwe behang collectie van Arte: Alaya

Alaya
Onlangs heeft ARTE de nieuwe behangcollectie Alaya uitgebracht, die zeker de aandacht zal trekken van interieurontwerpers en huiseigenaren.
De Alaya-collectie is geïnspireerd op de natuur en bevat ontwerpen die zich richten op organische vormen en texturen. Het behang heeft een tijdloze uitstraling en past goed bij verschillende interieurstijlen, van traditioneel tot modern.

Banyan
Een van de meest opvallende ontwerpen in de collectie is het ‘Banyan’ behang. Dit behang heeft een diepe, rijke kleur en een opvallend bomenpatroon. De oppervlakte is een zachte geweven textiel. Het ‘Banyan’ behang is een geweldige keuze voor een accentmuur in de woonkamer of slaapkamer.

Katan Silk
Een ander populair ontwerp uit de Alaya-collectie is het ‘Katan Silk’ behang. Dit behang heeft een rustgevende ruwe zijde patroon in een ruime kleurenpalet beschikbaar. Het ‘Katan Silk’ behang is perfect voor een rustige slaapkamer of een studeerkamer.

Manili
De Alaya-collectie bevat ook enkele meer gedurfde ontwerpen, zoals het ‘Manili’ behang. Dit behang heeft een heuvel patroon met mooi gebalanceerde kleurcombinaties, er zijn zelfs huisjes te zien! Dit geeft een gevoel van beweging en dynamiek aan een kamer. Het ‘Manili’ behang is een geweldige keuze voor een moderne, strakke inrichting.

ARTE staat bekend om zijn gebruik van hoogwaardige materialen en technieken. De Alaya-collectie is geen uitzondering. Het behang is gemaakt van duurzaam vinyl en textiel . Bovendien zijn de ontwerpen van de Alaya-collectie gedrukt met behulp van een speciale techniek die zorgt voor een prachtige kleurweergave en scherpte van het beeld.

In conclusie, als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je interieur te verfraaien, dan is de Alaya-collectie van ARTE zeker het overwegen waard. Met zijn organische ontwerpen en hoogwaardige materialen, biedt deze collectie tal van mogelijkheden om jouw huis in een nieuw jasje te steken.

Wilt u meer weten van Vivere-Behang? Dan kan! Bekijk onze website met ons gehele assortiment in verf, behang, raamdecoratie, gordijnen, vloeren en meer.
vivere-wonen.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll to Top